top of page
Familjeterapi_margus_terapi_stockholm.jpg

Familjeterapi/systemteoretisk terapi

En familj är, enligt min definition, de människor som du själv räknar som dina närstående och som för dig är viktiga personer.

Jag erbjuder familjer/vänner att arbeta med att återanknyta viktiga relationsband som kan vara brutna, infekterade eller på andra sätt problematiska. Jag träffar er gärna tillsammans och/eller enskilt. En kombination av de mötesformerna är ofta det mest läkande.

Orsaker till relationssvårigheter kan vara många; det kan handla om värderingar, missbruk, trauman, personliga olikheter och/eller psykisk ohälsa. Ibland är det svårt att komma överens som syskon, som styvföräldrar, svärföräldrar eller som barn och föräldrar. Det kan vara mycket viktiga relationer för oss som upptar mycket tanketid och negativ energi- även om man inte ens längre träffas. Det kan handla om små eller stora barndomstrauman som det inte har talats om-kan talas om, eller där man kört fast i olika förklaringsmodeller.

Jag har möjlighet att ta emot både på adressen Sabbatsbergsvägen 6 och via digital plattform.

 

Betalning sker genom banktjänsten Swish eller faktura.

Avbokning görs via telefon eller sms, helst dagen innan. Samtal som inte avbokas senast 24 timmar i förväg debiteras fullt pris.

Tack för ditt meddelande!
bottom of page